Uitgifte dagen en tijden

Uitgifte Kalender: Dagen en Tijden

We zijn verheugd u eindelijk een kalender te kunnen presenteren met de uitgifte dagen en tijden. Gelieve aandacht te besteden aan de volgende belangrijke punten:

  1. Locatie en Adres: De uitgifte vindt plaats op Schermerhoek 537 . Hier is het adres: schermerhoek 537 Capelle aan den IJssel. Zorg ervoor dat u op de juiste plek bent op het aangegeven tijdstip.

  2. Communicatiekanalen: Heeft u vragen of moet u uw afspraak verzetten? Neem dan contact met ons op via e-mail op info@svbvd010.nl of via WhatsApp op 06-18042660.

  3. Geldigheidsduur van Afspraak: Deze regeling is van kracht vanaf 12-04-2023. Zorg ervoor dat u op tijd bent, omdat het niet meer mogelijk is om op de dag zelf een afspraak te maken.

  4. Redenen voor Verzetten: Als u om een geldige reden niet kunt komen, laat het ons dan 24 uur van tevoren weten. We kunnen dan samen een nieuwe datum en tijd plannen.

  5. Kopieer deze agenda naar je eigen agenda dat kan via het plusje onderin de agenda. Zo krijgt u herinneringen op u telefoon in u eigen agenda.