Help ons dieren helpen.

Help ons om Dieren te Helpen

Een oproep aan alle dierenliefhebbers met een groot hart.

Waarom een voedselbank voor dieren? In deze afgelopen jaren zijn veel mensen financieel getroffen, bijvoorbeeld door het verlies van hun baan. Voor deze mensen bestaan er diverse ondersteuningsmogelijkheden, zoals de voedselbank, een prachtig voorbeeld van solidariteit. Helaas worden dieren hierbij vaak over het hoofd gezien.

Het komt regelmatig voor dat baasjes geen middelen meer hebben om voor hun huisdier te zorgen, waardoor de dieren noodgedwongen naar een asiel worden gebracht. Plotseling worden ze weggerukt uit hun veilige omgeving, wat voor zowel het huisdier als het baasje een traumatische ervaring is, puur vanwege financiële beperkingen.

Wat doet de voedselbank voor dieren? Onze toegewijde vrijwilligers verzamelen zowel nieuwe als gebruikte spullen die worden geschonken. Dit kan variëren van speeltjes en extra mandjes tot voedsel in blik of zakken, allemaal om dieren en hun baasjes te helpen. Op deze manier voorkomen we dat nog meer dieren gedwongen in een asiel of op straat belanden.

Wat vragen wij van u? Stuur ons alstublieft alle spullen die u en uw huisdier niet meer gebruiken; alles is welkom. Zelfs oude kindermatrasjes, dekens en dekbedden zijn zeer bruikbaar. Als u boodschappen doet, overweeg dan een extra blik of zak voer mee te nemen; wij doneren het graag aan dieren in nood.

Voor de gezondheid van de dieren zijn anti-vlooienmiddelen en ontwormingskuren zeer gewenst.

Geld is hard nodig. Een donatie is meer dan welkom. Ons rekeningnummer is NL96INGB 0006 4424 87 ten name van Stichting Voedselbank voor Dieren 010. Alle ontvangen bedragen komen ten goede aan de dieren, bijvoorbeeld voor spoedgevallen bij de dierenarts. Help ons ervoor te zorgen dat dieren hun baasjes niet verliezen.

Wensenlijstje

  • Kattenvoer (droog)
  • Hondenvoer (droog)

Stichting Voedselbank voor Dieren 010 Opslagadres: Schermerhoek 28, 2905TB Capelle aan den IJssel.

Voor vragen kunt u bellen naar: 0618042660.