Help ons dieren helpen

Help ons dieren helpen.

Help ons dieren helpen

Een oproep aan alle mensen met een groot hart voor dieren.

Waarom de voedselbank voor dieren?In de afgelopen jaren zijn veel mensen er financieel hard op achteruit gegaan, bijvoorbeeld door verlies van hun baan. Voor deze mensen bestaan er allerlei mogelijkheden om gesteund te worden. De voedselbank is daarvan een prachtig voorbeeld.

Dieren worden hierbij vaak vergeten.

Het gebeurt regelmatig dat de baasjes geen mogelijkheden meer hebben om voor hun huisdier te zorgen en dan worden de dieren noodgedwongen naar een asiel gebracht. Het huisdier wordt ineens weggerukt uit de veilige en vertrouwde omgeving. Het baasje moet zijn geliefde huisdier missen vanwege geldgebrek. Voor het dier en zijn baasje een traumatische ervaring.

Wat doet de voedselbank voor dieren?

De vrijwilligers verzamelen oude en nieuwe spullen die worden geschonken.

Denk hierbij aan speeltjes of een extra mandje en dekentje dat toch niet wordt gebruikt. Maar ook blikken en zakken voer zijn van harte welkom zodat wij de dieren en hun baasjes kunnen helpen. En zo voorkomen dat er nog meer dieren noodgedwongen in een asiel of op straat belanden.

Wat vragen wij aan u?

Stuurt u ons alle spullen die u en uw huisdier niet meer gebruiken, alles is welkom.

Ook oude kindermatrasjes, dekens en dekbedden kunt u ons opsturen of afgeven.

Als u in de supermarkt of bij de dierenspeciaalzaak bent, neem eens een blik of een zak voer extra mee, wij doneren het graag aan een dier dat het hard nodig heeft.

Voor de gezondheid van de dieren zijn natuurlijk anti-vlooienmiddelen, ontwormingskuren zeer gewenst.

Geld is hard nodig.

Een donatie is meer dan welkom, ons rekeningnummer is NL96INGB 0006 4424 87 t.a.v. Stichting Voedselbank voor dieren 010.

Alle binnenkomende gelden komen ten goede aan de dieren. Bijvoorbeeld voor spoedgevallen bij de dierenarts. Helpt u ons om ervoor te zorgen dat de dieren hun baasjes niet kwijtraken.

Wensenlijstje

Kattenvoer droog en hondenvoer droog zijn altijd zeer welkom

Stichting Voedselbank voor dieren 010

Opslag aan de :

Schermerhoek 28 2905TB 

Capelle aan den IJssel. 

Tel:0618042660