Dierenlot

Dierenlot

Geef je kleding en schoenen voor dieren in nood

“De Kledingactie: het inzamelen van oude kleding, textiel en schoenen is een klein gebaar, maar veel waard voor dieren in nood in Nederland.”

Al je kleding, accessoires, tassen en schoenen die je niet meer nodig hebt, ontvangen wij graag voor hulp aan dieren in nood! De kleding en schoenen moeten nog wel draagbaar zijn en mogen schoon en in dichtgebonden zakken in de kledingcontainer. Dekbedden, kussens, matrassen enz. kunnen we helaas niet gebruiken. De kleding en schoenen worden vervolgens door ons verzameld, gesorteerd en daarna verkocht. Deels als 2e hands kleding en anders voor recycling. Handdoeken en ander huishoudtextiel is vaak nog prima bruikbaar voor veel dierenhulporganisaties. Deze graag apart bij de dierenhulporganisatie aanbieden (dus liever niet in de kledingcontainer).

100% van de netto opbrengst is voor de dierenhulporganisatie die bij het inzamelpunt genoemd staat. Zo kunnen weer veel dieren in nood geholpen worden!

Cartridges en mobiele telefoons

 Wist je dat de meeste (lege) cartridges en (oude) mobiele telefoons herbruikbaar zijn? Daarom horen ze ook niet thuis op de grote afvalberg. 

Bij verschillende dierenhulporganisaties en bedrijven staat een Eeko inzamelbox. Hier kan je (lege) cartridges en (oude) mobiele telefoons inleveren. Deze zijn namelijk geld waard; voor alle bruikbare items ontvangt DierenLot een vergoeding. Je helpt dus niet alleen mee aan een beter leefmilieu maar je helpt ook nog eens de dieren in nood!

Help mee!

Maak snel een afspraak om u kleding in te leveren via: